Betaal nu met Ideal! Gratis Levering!
Fysieke winkel in Amsterdam
Snelle levering (1 - 2 werkdagen)
Unieke, handgemaakte producten

Handgemaakte schoenen

Filters

Met veel liefde voor onze klanten, dus voor jou, ons vakwerk en de materialen die we gebruiken, maken we in ons atelier onze schoenen en (enkel)laarzen. Indien gewenst maken we dit op maat voor jou. We meten je enkels en/of benen op en maken in de leer en/of stofsoort de schoenen of (enkel)laarzen die je graag wilt hebben. Dit op jouw unieke maat maken kost je niets extra's. Wij willen gewoon dat je blij bent met je aankoop en met onze service. 

Veelal komen onze klanten terug, niet alleen om iets te kopen, maar ook voor een gezellig moment van samen zijn en een lekkere kop koffie of Turkse thee. 

Wat voor ons vanzelfsprekend is maar in praktijk anders wordt ervaren, is onze maatvoering. Bij ons kun je terecht vanaf schoenmaat 35 tot en met schoenmaat 44 in vrijwel elke soort schoen die we voeren. Mocht het zo zijn dat je maat niet meer voorradig is, dan is dat geen probleem. We maken dan gewoon nog een paar op maat voor jou. Ook weer, zonder extra kosten. 

Mocht je eerst willen overleggen voel je dan welkom bij ons in de shop aan de Raadhuissttraat 39HS in het centrum van Amsterdam. Wil je liever mailen of bellen dan kun je ons bereiken via [email protected] of +31 (0)6 814 903 10. 

 

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Betaal nu met Ideal! Gratis Levering!
Fysieke winkel in Amsterdam
Snelle levering (1 - 2 werkdagen)
Unieke, handgemaakte producten